Nyhet

Gjenforenes Oasis i 2016?

Gallagher-brødrene skal ha begravet stridsøksen.

Noel og Liam Gallagher (bildet) skal ha begravet stridsøksen, noe som er litt av en nyhet i seg selv. Ifølge Daily Mirror skal brødrene ha inngått en avtale om å gjenforene Oasis i 2016.

Den populære britiske gruppen ble oppløst i 2009 etter en backstage-krangel mellom de to brødrene i forkant av en opptreden på en festival i Frankrike. Nå skal tiden endelig ha leget alle sårene. I forrige måned la Liam ut et bilde på Twitter av seg selv med et backstagepass til en av Noels konserter, og senere oppfordret Noel sin lillebror om å gjøre et soloalbum nå som hans gruppe Beady Eye er oppløst.

Noel Gallagher's High Flying Birds ga for øvrig ut albumet Chasing Yesterday i forrige måned. Albumet fikk slett omtale her i GAFFA og bare to av seks stjerner. Kanskje er det på høy tid med det mange vil si er en uunngåelig gjenforening for de to brødrene?


Daily Mirror siterer en ikke navngitt, men ifølge avisen troverdig, kilde som forteller at ingen kontrakter er underskrevet men at det eksisterer en såkalt "gentleman's agreement" mellom de to brødrene om å gjenforene Oasis neste år. Kilden sier videre at de to står hverandre veldig nær under all drittslengingen, de er tross alt familie.

Tiden vil vise om de to brødrene klarer å komme over all kranglingen og Don't Look Back In Anger.


ANNONCE