Nyhet

Festival lover Brann trøstepremie

Dersom Bergens stolthet skulle tape mot Jerv i Grimstad på mandag har de i det minste noen fine konserter å se frem til.

Selv de mindre fotballinteresserte blant oss har vel fått med seg at Bergens stolthet SK Brann ikke spiller i den øverste divisjonen i norsk fotball for tiden. I år er det første gang siden 1985 klubben befinner seg på et lavere nivå, noe som gjør at bergenserne førstkommende mandag spiller bortekamp mot Jerv i Grimstad.

Festivalen Skral, som arrangeres i byen 14. og 15. juli med artister som D'Angelo, Matoma, AURORA og Mew på plakaten, har kanskje funnet den perfekte løsningen for å hjelpe hjemmelaget. De lover nemlig Brannspillerne gratis festival dersom de taper kampen. Festivalens pressesjef understreker at tilbudet gjelder for både spillere, benkeslitere, trenere og saftblandere.

— For å gjøre opplevelsen komplett slenger vi også med en runde på "Skral-Fysikal" og "Skral-Mental", henholdsvis vårt gratis massasjetilbud og samtaleterapitilbud under festivalen, sier presseansvarlig i Skral Festival Mikal Vassbotn.

Så spørs det om festivalens tilbud blir tatt opp, og om det får reelle følger for resultatet under førstedivisjonskampen på mandag.

Les mer om Skral Festival og alle de andre norske (og internasjonale) festivalene i GAFFAs Festivalguide.

ANNONCE