Nyhet

Arrestordre utstedt på Justin Bieber

En argentinsk dommer er på jakt etter popstjernen grunnet alvorlige anklager.

Justin Bieber er populær, men det er ikke bare ungpikene som er på jakt etter den canadiske artisten. Politiet i Argentina har nemlig utstedt arrestordre på Bieber etter en hendelse i 2013 hvor han skal ha blitt anklaget for å ha gått til angrep på en fotograf, melder Hollywood Reporter.

Dommeren Alberto Julio Banos skal ha utstedt arrestordren som ikke bare gjelder artisten selv, men også de to livvaktene Hugo Alcides og Terrence Reche Smalls. Justin Bieber skal angivelig ha beordret de to livvaktene til å gå til angrep på fotografen Diego Pesoa på nattklubben The Ink Club i Buenos Aires i november 2013.

Dersom Bieber skulle bli dømt kan han vente seg mellom en måned og seks år i fengsel. Det er dog ikke klart om arrestordren er gyldig utenfor Argentina, skriver NME.

Nylig kom det frem at Justin Bieber var den mest populære artisten for norske Google-brukere å søke opp i 2014. Men fjoråret bød også på problemer for ungpikeidolet som blant annet havnet i slagsmål med skuespilleren Orlando Bloom på Ibiza.

ANNONCE