Nyhet

Videopremiere: Ingrid Frøsland - Walking Backwards

Den lovende artisten går baklengs i sin nye musikkvideo.

Ingrid Frøsland (bildet), som muligens har byttet ut ø-en med en o i sitt artisnavn for å få større internasjonalt gjennomslag, deler tiden sin mellom Flekkefjord og Liverpool. I løpet av det siste året har hun sluppet flere lekre låter, som blant annet har blitt anbefalt av NRK Urørt, turnert landet rundt og opptrådt på Musikkfest Oslo.

På mandag slipper hun dessuten musikkvideoen til Walking Backwards.

— Låta handler om å angre på noe man har gjort, eller den personen man har blitt, og drømmen om det å få lov til å komme hjem uansett. Musikkvideoen er spilt inn i min hjemby Flekkefjord, og reflekterer på den måten låta, og det den handler om. Fotograf Simen Løvgren og jeg har også spilt litt på at det å gå baklengs er sånn en stor del av teksten, med å følge et livsløp fra gammel til ung (og en liten moonwalk). Alle som spiller i filmen er enten venner eller familie, og nesten alle heter Ingrid (i alle fall tre), sier hun i forbindelse med videopremieren.


Når det kommer til Froslands musikalske innflytelser mener hun selv at den beveger seg fra Bon Iver til Eva & The Heartmaker, tar en sving innom Ellie Goulding og Mumford & Sons, før den til slutt kommer ut som en blanding av Regina Spektor og Marit Larsen.

Videoen kan sjekkes ut her hos GAFFA allerede nå:


ANNONCE