Nyhet

Simple Minds tilbake til Norge

Bandet som står bak en av 80-tallets største klassikere besøker tre norske byer neste år.

Simple Minds (bildet) har offentliggjort tre norske klubbkonserter til neste år. Både Oslo, Bergen og Stavanger får besøk av bandet i mars.

Skottene slipper Big Music, deres første album på fem år, senere i høst, og det er i kjølvannet av denne utgivelsen Simple Minds legger ut på en større vårturné i 2015, som altså inkluderer tre stopp i Norge. Ifølge en pressemelding skal den første singelen fra albumet, skrevet i samarbeid med Iain Cook fra CHVRCHES, være ute om kort tid.

Tidligere i år har bandet besøkt Sentrum Scene i Oslo og sommerens Bergenfest. Vår anmelder var på plass i Oslo, og koste seg glugg ihjel da Jim Kerr & co kjørte igang sin udødelige hit Don't You (Forget About Me):

— Så måtte den komme, det visste vi jo. Lalalala – lalalala – lalalala… Jeg kan si så mye som at undertegnede, som er på noen konserter, neppe har hørt makan til sing-along som under Dont´t You (Forget About Me). Publikum kunne ikke vente lenge nok med å komme i gang med refrenget. Det ble en lang versjon også, en slags 12" live. Jim likte det. Hadde publikum helt der han ville ha dem. 

Les hele anmeldelsen av konserten her.

Simple Minds inntar igjen Sentrum Scene i Oslo 18. mars, før turen går videre til USF Verftet i Bergen 19. mars og Stavanger Konserthus 20. mars.

Billettene til de tre konsertene legges ut for salg allerede på fredag - via GAFFA LIVE.

ANNONCE