Nyhet

Få deLillos-album med personlig hilsen

Når de norske veteranene slipper sitt nye album i oktober, kan du få personlig hilsen fra bandet.

DeLillos (bildet) er klare med nytt album i oktober. I prosessen med å ferdigstille dette, som har fått tittelen Rett og Slett Livet, har de ifølge en pressemelding tenkt mye på hvordan de kunne gi personlige hilsener til de som ønsket det.

– Vi satt og tenkte på hvordan man signerer digitalt, og kom på at vi faktisk kunne gå tilbake til før boktrykkekunsten ble etablert. Da var det nemlig ren tale som gjaldt. Og slik fikk vi ideen til lese inn en personlig hilsen til alle som ville ha en "talesignatur", står det.

Man kan selv velge ordlyd og til hvem hilsenen skal være til.


Albumet fra de norske veteranene slippes 13. oktober. Man kan da motta det som en link via musikktjenesten WiMP, med hilsenen som første lydspor.

Musikkredaktør i WiMP, Bjørn Hammershaug, sier følgende om utgivelsen:

– deLillos er en institusjon i norsk musikkliv som kvalitetsleverandører av god popmusikk i snart 30 år. Hver ny utgivelse med dette bandet er en begivenhet i seg selv, som vi nå har gleden av å krydre ytterligere. Vi håper og tror mange vil benytte anledningen til å få sin egen, personlige utgave av Rett og slett livet. Det er jo rett og slett en veldig hyggelig gave til deg selv – eller noen du er glad i.


Les mer og forhåndsbestill hilsen her.

ANNONCE