Nyhet

Topp 5 Ryan Adams-øyeblikk

Kommer til både Oslo og Bergen. Dette må du ha fått med deg.

Ryan Adams returnerer til Norge, denne gangen til Bergen og Oslo. Torsdag 12. mars spiller han på USF Verftet og 13. mars gjester han Sentrum Scene. Yeah!

I den anledning har vi samlet sammen fem av Ryan Adams beste øyeblikk:

1. Da han droppet rock og dukket ned i mørket med 29.

 

2. Da coverversjonen ble bedre enn originalen 

Det skal mye til å puste liv i verdens mest oppbrukte låt, og da snakker vi selvfølgelig om Oasis sin Wonderwall. Men hvis noen skulle klare det, var det Ryan Adams. Til og med Noel Gallagher mente den overgikk originalen.

 

3. Da han føyde seg på listen over Fox News-fiender

Blodig ærlig som han er, hadde Ryan Adams en twitter-tyrade mot Fox News-ankeren Sean Hannity. Resultatet var en hysterisk Hannity som langet ut mot "the gutless little coward". Og med seg på laget hadde han selvfølgelig Miss Oklahoma. For hva er vel en seriøs nyhetssak uten en misse-dronning?

 

4. Da Johnny Depp dukket opp som gjestegitarist

Det er ikke hvem som helst som kan trekke opp dette esset fra ermet. Selveste Johnny Depp dukket opp som gjestegitaristen til Ryan Adams på en konsert i London forrige måned:

 

5. Da kjærlighetssorg produserte et av tidenes beste debutalbum

Ingen liste over Ryan Adams øyeblikk hadde vært komplett uten den såre men brutale Come Pick Me Up fra debut-soloalbumet Heartbreaker.

 

(Og la oss ikke glemme hele Gold-albumet, det at han er gift med Mandy "Candy" Moore, det at han ga ut en heavy-metal album - som ingen bør høre på, hele Demolition etc.)

Billettsalget til konsertene starter fredag 24. oktober.

ANNONCE