Nyhet

The Magic Numbers: – Gi oss så mye alkohol som mulig

Vodka, Jäger, lokalt øl...kvartetten vil ha børst. Og sokker.

The Magic Numbers spiller på John Dee 29. oktober. Der blir det drikking, og massasjer... BONUS: Hør deres turnébuss-spilleliste.

Hvordan er stemningen i øvingslokalet?

Romeo: Det er alltid kjempemoro når vi drar dit for å øve, men det ender som regel opp med at vi iobber med nye ideer og har ville jam-sessions i stedet.

Hva kan vi forvente fra Oslo-konserten?

Romeo: Det blir forhåpentligvis en kveld med musikk du aldri glemmer. Turneen vår i Storbritannia var veldig intens, med en fantastisk atmosfære i hvert lokale vi spilte i, noe som var veldig rørende for oss. Spesielt når vi så at alle var så engasjerte i de ny låtene våres, så nå klarer vi nesten ikke å vente til Europa-konsertene. Vi rocker mye mer ut live nå enn vi gjorde tidligere, så hvem vet hva som vil skje.

Hva står på raideren deres?

Michele: Alle nødvendigheter. Det finnes ikke noe bedre enn å dukke opp hos et spillelokale og at det føles ut som om du er hjemme. For å nevne noen… Vodka, rom, Jägermeister, lokal øl – generelt så mye alkohol som mulig. Sokker er fantastisk, ingenting er som et par nye sokker før en konsert. Postkort er også en god idé for å huske hvor i verden vi befinner oss. På en turné hadde vi "Hund for en dag", noe som var kjempegøy, da traff vi en rekke karakterer.

Har dere noen ritualer før konsertene deres?

Michele: Jeg tar alltid meg selv i å gå frem og tilbake backstage, men du finner meg kanskje masserende Seans skuldre. Men for det meste mye drikking, nervøs energi og guttas kjederøyking.

Hva hører dere på i turnébussen?

Romeo: Vi hører på svært mye forskjellg - her er en liten spilleliste for dere:

ANNONCE