Nyhet

NMVA2015: Nå kan du sende inn din video!

I fjor ble over 500 videoer sendt inn til Nordic Music Video Awards, og nå er slusene åpne igjen.

I år ble det aller første Nordic Music Video Awards (NMVA) arrangert på Sentrum Scene i Oslo – en prisutdeling som har til hensikt å feire musikkvideoen som kunstform i de nordiske landene.

Over 500 videoer ble sendt inn det første året, og fra og med i dag er det mulig å sende inn videoer til neste års utdeling. Musikkvideoene skal være laget i 2014, og slusene er åpne til 15. januar neste år.

– Med tanke på hvor mange filmer vi fikk inn i fjor, har vi i år inngått et samarbeid med Film Freeway for påmelding av filmer, og ser frem til å jobbe med de fremover. De påmeldte videoene vil bli sett og vurdert av en nøye utvalgt jury, og deres nominasjoner igjen videresendt til vårt dommerpanel. Vi er allerede godt i gang med planleggingen av neste års arrangement, og ser frem til å se hva som har skjedd på musikkvideofronten det siste året, skriver NMVA i en pressemelding.

Har du laget årets beste video? Du kan enkelt melde på din video på NMVAs hjemmesider.

Og hvis du er litt usikker på hva NMVA dreier seg om – eller bare har lyst til å ta et lite tilbakeblikk på fjorårets arrangement – anbefaler vi å se denne filmen:

ANNONCE