Nyhet

MØ gjester ny singel med internasjonale toppnavn

Det danske stjerneskuddet deltar på nok et prestisjefullt samarbeidsprosjekt.

Danske (bildet) har nytt stor suksess både her i skandinavia og internasjonalt, og snart kan vi høre henne i selskap med en ekte verdensstjerne. Det er nemlig snakk om den australske rapperen Iggy Azalea.

Iggy Azalea har allerede levert to mega-hits i samarbeid med andre kvinnelige musikere, Fancy med Charli XCX og Black Widow med Rita Ora. Hiphop-prinsessen har ikke tenkt å endre på den oppskriften når hun på sin kommende singel Beg For It inviterer med i studio. Du kan høre en liten smakebit av låten nederst på siden.

Azalea har via Twitter annonsert at hennes nye singel Beg For It er produsert i samarbeid med , og hun tilføyde: "Mange av dere kjenner henne nok ikke, men hun er superkul. Jeg elsker hennes stemme og hendnes øyenbryn."  


s stemme og karakteristiske øyenbryn er altså på god vei til noe stort, og samarbeidet med Iggy Azalea kan skape enda mer oppmerksomhet rundt den danske sangerinnen. har tidligere arbeidet sammen med internasjonale navn som Diplo, som medvirket på hennes singel XXX 88, og Avicii på hans debutalbum True fra i fjor.

Ifølge Billboard skal Beg For It være en direkte oppfølger til Fancy, og Charli XCX skulle også ha medvirket på denne låten. Men av ukjente årsaker har altså greid å snike seg med, og dersom alt går som planlagt skal hun altså være en del av låten, som minner om Fancy, men kanskje er mer avhengighetsskapende. Dersom det i det hele tatt er mulig.

Iggy melder også at hun vil gjøre Beg For It på talkshowet "Saturday Night Live" i nær fremtid, men om blir å se på scenen ved hennes side er umulig å vite på nåværende tidspunkt.


Sjekk ut en liveversjon av låten fra en av Iggy Azaleas nylige London-konserten her. er imidlertid ikke med på denne versjonen av låten så vi må nok vente i spenning til den ferdige utgaven blir sluppet.

ANNONCE