Nyhet

Han skal headline Roskilde 2015

Første hovednavn er bekreftet til neste års festival.

De første navnene til Roskilde Festival 2015 er allerede bekreftet, og i dag ble en av headlinerne avslørt: Pharrell!

Fra før er det klart at Mew gjør et etterlengtet comeback på festivalen, mens de amerikanske metalhodene i Lamb Of God skal spille sin første Roskilde-konsert noensinne. I tillegg er Suspekt, Dixon, Dolomite Minor, Khaira Arby, Kronos Quartet, Rustie og Tombs bekreftet.

Da den amerikanske superstjernen besøkte Oslo Spektrum tidligere i år, som det første landet på en lang turné, omtalte vår anmelder konserter som "Nesten konge" og skrev blant annet dette:

– Mannen som har en fot innenfor alle store popsuksesser for tiden kan tydeligvis nesten snuble fullstendig i sine egne bein når han omgjør det hele til et live-show, og det frister å si at popgeniet Pharrell er aller mest i sitt ess når han sitter i studio og i produsent- og låtskriverstolen. Men når han er på topp og i kontroll på scenen, er han faktisk også en fantastisk live-artist. Og med over 30 gjenværende datoer på den lange DEAR G I R L TOUR er det også mulig at han får ristet av seg turnéens barnesykdommer etterhvert. Synd at forsøkskaninen Norge måtte få oppleve noen av dem, men stort sett var det heldigvis kongen Pharrell vi fikk vitne i Spektrum.

Les hele anmeldelsen her.

Roskilde Festival 2015 finner sted fra 27. juni til 4. juli 2015.

Hør Happy her:

ANNONCE