Nyhet

Intertwine bekreftet til Eurosonic

Det norske chillwavebandet er å finne blant dagens 48 nye artistnavn til den nederlandske festivalen.

Det norske chillwavebandet Intertwine (bildet) ble i dag offisielt klare for den nederlandske showcasefestivalen Eurosonic Noorderslag.

Festivalen regnes som et viktig utstillingsvindu for europeisk musikkbransje, og tidligere har både Jonas Alaska, Spidergawd, Kid Astray, Carnival Kids, Pandreas, Sea Change, Carmen Villain, Aurora Aksnes og Kate Havnevik blitt bekreftet til 2015-utgaven av festivalen.

Intertwine, hvis live-besetning består av Tarjei Zakarias Ekelund, Aleksander Berg og Ruben Nesse, var blant de fem finalistene i Urørtfinalen 2013, og skrev i ettertid platekontrakt med det belgiske selskapet Apollo.

— Jeg har størst forventninger til selve konserten. Vi spiller i en hvit, eggformet 3D-kino, og jeg tipper at det kommer til å kle musikken perfekt. Det er vanvittig mange om beinet på Eurosonic, så jeg tør ikke forvente allverdens karrieremessig. Jeg holder fokus på å gjøre konserten magisk, og overlater resten til flaks og skjebne, sier hovedmannen bak prosjektet, Tarjei Zakarias Ekelund, til GAFFA i dag.

Se bilder og les mer om den flunkende nye og spesielle bygningen Intertwine skal opptre i her.

Eurosonic arrangeres som vanlig i den nederlandske byen Groningen, og datoene for neste års festival er 14. - 17. januar.

Hele programmet til festivalen finner du her.

ANNONCE