Nyhet

Tyler, the Creator arrestert på SXSW

Oppfordret til opprør. Igjen.

Det går i slag i slag med konserter under bransjefestivalen South By Southwest, som pågår i Austin, Texas i disse dager. Slag i slag gikk det riktignok også på lørdag, da Odd Future-rapperen Tyler, The Creator (bildet) ble arrestert etter å angivelig ha egget sitt eget konsertpublikum til opprør.

Politiet har fortalt til nyhetbyråer at den kjente rapperen oppfordret fans til å storme gjennom sikkerhetskontrollene ved inngangen til konsertstedet under hans egen opptreden på torsdag, melder Rolling Stone.

Den lokale nyhetsstasjonen KXAN rapporterte at Tyler hadde skreket følgende til folkemengden som ventet på utsiden: "All y'all outside the gates, y'all push through". Samtidig som han fortsatte å oppfordre folkemengden til å storme inn, unnskyldte han seg til de arbeidende menneskene på konsertstedet. En av de ansatte fortalte nyhetsstasjonen at han hadde blitt slått i ansiktet av en i publikum under opprøret.

Det er ikke første gang bråkebøtta Tyler er arrestert for kaos både på og utenfor scenen. I 2011 ble politiet kontaktet etter en konsert på Roxy i Los Angeles, på grunn av vandalisme utført av Tyler, The Creator selv. Dette skjedde heller ikke uten dramatikk, da flere fra publikum stormet ut av stedet og mot politiet. Forsterkninger måtte til, og hele Sunset Boulevard måtte sperres av i en halvtime før kaoset var ordnet opp i.

Den 23 år gamle rapperen ble denne gang arrestert uten videre basketak og fikk en sviende bot på 3500 dollar for opprøret.

ANNONCE