Nyhet

The Rolling Stones til Oslo og Roskilde

De britiske rockelegendene starter sommerturnéen i Oslo. Roskilde bekrefter samtidig at Mick Jagger & co spiller samme dag som Outkast under den danske festivalen, en måned senere.

Tidligere denne måneden kunne den danske avisen B.T avsløre at The Rolling Stones besøker Roskilde for første gang. Nå bekrefter festivalen at Mick Jagger & co definitivt er klare for den danske storfestivalen, som går av stabelen 29. juni til 6. juli.

Turnéstarten i Oslo, som vi tidligere har skrevet om, ble også annonsert i dag. The Rolling Stones besøker Telenor Arena allerede torsdag 26. mai. Begge konsertene blir dermed en del av bandets pågående 14' On Fire-turné.

Roskilde har lagt ut en videoannonsering på sine nettsider i dag, og skriver samtidig at bandet spiller torsdag - samme dag som Outkast. Sånn sett blir det en gedigen åpningsdag på festivalens ikoniske oransje scene.

— I årevis har vi drømt om muligheten til å gjenforene The Rolling Stones med Orange Scene på Roskilde Festival og vi er svært stolte over at vi har klart å få dem til å spille hos oss i år. The Rolling Stones har skrevet seg inn i musikkhistorien som en av tidenes mest ikoniske rockeband, og på 70-tallet utviklet de den unike scenen som senere skulle bli vår Orange Scene, sier Anders Wahrén, bookingansvarlig for Roskilde Festival.

Bandet måtte nylig avlyse sine siste turnédatoer i Australia grunnet dødsfallet til Jaggers kjæreste, modellen og designeren L'Wren Scott, men sommerdatoene i Europa går tydeligvis sin gang.

Få full oversikt over Roskilde og alle sommerens festivaler i GAFFAs Festivalguide. Billettene til konserten på Telenor Arena går i salg på fredag klokken ni, og du finner som alltid billetter på GAFFA LIVE.

ANNONCE