Nyhet

The Rolling Stones: Blir det turnéstart i Oslo?

Ryktene sier at gamlisrockerne lar startskuddet for sin europeiske sommerturné gå til hovedstaden.

The Rolling Stones har selv kun bekreftet festivalopptredener i Nederland og Belgia og tre datoer i Tyskland og Italia, men skal etter sigende også være klare for sommerens Roskilde Festival i Danmark. Nå kan det også se ut som de gamle rockelegendene legger turen innom Norge denne våren.

Fansiden iorr.org, som vanligvis er velinformerte, har nemlig listet opp en konsert med Mick Jagger & co på Telenor Arena mandag 26. mai. Konsertdatoen er merket med blokkbokstavene 'Rumoured' (rykte), så ingenting er sikkert. Men om dette skulle vise seg å bli realitet blir konserten den første på bandets europeiske sommerturné.

Nettsiden lister også opp en juni-konsert på Friends Arena i Stockholm, i tillegg til Roskilde.

The Rolling Stones spilte sist i Norge i 2006 og 2007 da bandet besøkte Bergen og Oslo på sin A Bigger Bang-turné. På Valle Hovin møtte ca 39.000 mennesker opp for å se de gamle legendene, og man kan kanskje spekulere i at grunnen til at Telenor Arena er aktuell denne gang er grunnet Sonisphere-festivalen som går av stabelen på Valle Hovin 1. juni. Der spiller blant andre Metallica, Slayer og Ghost.

Bandet har tidligere uttalt at alle turnédatoene vil offentliggjøres i løpet av de neste to ukene, og vi i GAFFA skal selvfølgelig oppdatere så fort en eventuell konsert på Telenor Arena blir bekreftet.

ANNONCE