Nyhet

Stevie Wonder besøker Kongsberg

Den ikoniske sangeren og låtskriveren gjør sin eneste konsert i Norge under sommerens jazzfestival.

Det er gått fire år siden Stevie Wonder opptrådte på Plenen i Bergen foran 6.000 fans, og til sommeren kommer han tilbake til landet for å spille under Kongsberg Jazzfestival.

— En av verdens største musikalske legender finner veien til jazzfestivalens 50-årsjubileum. Stevie Wonder er en av det forrige århundres største komponister, en gudbenådet sanger og multiinstrumentalist. Dette blir en stor opplevelse. Han har et sangrepertoar som er så stort at alle har hørt låtene hans, og han elskes av publikum og musikere, sier festivalsjef Kai Gustavsen.

Wonder startet sin karriere allerede i 1963, og hevdet seg tidlig i det legendariske plateselskapet Motown, både som sanger og låtskriver. Han står blant annet bak hits som You Are The Sunshine Of My Life, Superstition og Higher Ground.


Den 63 år gamle artisten er fremdeles aktuell. Senest under årets Grammyprisutdeling i Los Angeles delte han scene med Daft Punk, Pharrell og Nile Rodgers da disse skulle fremføre den første live-versjonen av fjorårets kanskje største hit, Get Lucky.

Kongsberg Jazzfestival går av stabelen 2. - 5. juli. Billetter og full oversikt over sommerens festivalprogram, kan du skaffe deg via GAFFA Live og GAFFAs Festivalguide.

ANNONCE