Nyhet

Roskildefestivalen offentliggjør spilleplanen for to scener

Sjekk allerede nå hvordan programmet blir på Rising og Apollo Countdown.

Sommer, sol, Danmark, musikk. Det er ikke så lenge igjen til et av årets vakreste eventyr setter i gang, og i dag kom Roskildefestivalen med nyheter som får startskuddet til å føles enda nærmere.

Den danske festivalen er usedvanlig tidlig ute med ting i år, og nå har de akkurat offentliggjort den endelige spilleplanen for to av scenene - allerede i tidlig mai! De to scenene det er snakk om er Apollo Countdown og den nye Roskilde Rising-scenen. Begge disse ligger i camingområdet, henholdsvis i vest og øst, og byr på live-musikk på oppvarmingsdagene mandag, tirsdag og onsdag.

Oppvarmingen inkludert varer hele Roskildefestivalen fra 30. juni til 2. juli. De siste årene har musikken begynt allerede på søndagen, men festivalen meldte rundt nyttår at musikken ville begynte først mandag i 2014-utgaven av Roskildefestivalen.

Aller første band på årets Roskildefestival blir Heimatt, som åpner Rising-scenen mandag den 30. juni klokken 14. Deretter følger Brynjolfur, som setter igang musikken på Apollo Countdown-scenen mandag den 30. juni klokken 15.

Se hele spilleplanen for Rising og Apollo Countdown her!

Roskildefestivalen forteller i tillegg at hele resten av spilleplanen blir offentliggjort på onsdag (14. mai). Samme dag vil også noen nye navn bli lagt til den allerede fullstappede og fabelaktige plakaten.

Du kan sjekke ut hvilke artister plakaten består av i år, og lese mer om Roskildefestivalen i GAFFAs Festivalguide, og ikke minst sikre deg festivalpass via GAFFA LIVE. Og for deg som liker festivalguidene dine i papirform, er det bare å plukke opp det nyeste nummeret av GAFFA, der en tjukk og god festivalguide følger med som gratis bilag! God festival!

ANNONCE