Nyhet

Black Keys-trommisen langer ut mot Bieber

The Black Keys slipper nytt album i dag. Trommisen Patrick Carney slipper løs Bieber-hateren i seg.

I dag utgir Ohio-duoen The Black Keys sitt nye album Turn Blue, og i den anledning har de blitt intervjuet av Rolling Stone. I intervjuet kommer duoens ene halvdel, trommis Patrick Carney, med noen lite flatterende kommentarer om Justin Bieber, som han rett og slett kaller for "et fuckings uansvarlig rasshøl" og en "fuckings idiot".

Carney refererer til en episode i februar 2013 der Bieber fikk tonnevis av sine fans, bedre kjent som Beliebers, til å sende hatfulle kommentarer i retning Carney. Grunnen? Carney hadde uttalt at Bieber burde være glad for å faktisk ha en musikkarriere. Dette utspillet kom han med da en journalist fra TMZ spurte ham om Bieber burde være sur over ikke å ha mottatt noen Grammy – i motsetning til The Black Keys. Carney svarte: "Grammyer handler om musikk, ikke om penger, og han tjener massevis av penger. Han burde være glad."

Dette fik Bieber til å twitre følgende friske lille frekkas, som satte i gang krigen for fullt:


Beliebersene fulgte trofast heltens instruksjoner og begynte å angripe Carney. Verbalt, ihvertfall. Ifølge Rolling Stone var det forsåvidt faktisk også en av dem som druet med å drepe Carney.

"Justin Bieber sendte 40 millioner Twitter-følgere på meg, fordi jeg ga ham et kompliment som han ikke forstod," raser Carney.


GAFFAs anmelder elsker The Black Keys' album Turn Blue, og gir skiva hele seks stjerner:

— Dette er ikke TBK som man kjenner dem fra før av, men en softere og mer polert utgave. Bandet samarbeider fortsatt med Danger Mouse, og han gjør en ypperlig jobb bak spakene. Resultatet er en helstøpt kanonplate som kommer til å vokse og vokse hos lytterne.

Les hele anmeldelsen her.


Se videoen for singelen Fever:

ANNONCE