Nyhet

Disse gladguttene blir likevel ikke å se på Hove og Roskilde

Amerikansk duo dropper alle planlagte datoer i Europa.

Den amerikanske duoen Chromeo (bildet) har i dag avlyst alle sommerenes konserter i Europa. Dette inkluderer dessverre også de planlagte opptredene på Hovefestivalen og Roskilde i neste uke.

Ifølge en pressemelding fra arrangørene av Roskilde Festival er det personlige årsaker som legges til grunn når konsertene nå avlyses på kort varsel.

Danskene har allerede hentet inn en rimelig sterk erstatter for Chromeo. Det gjenforente støyrockbandet Slowdive, som også skal spille på Øyafestivalen i Oslo senere i sommer, tar nemlig over plassen deres på programmet.


Chromeo hadde gledet seg til Roskilde Festival, og vi hadde gledet oss, men det må dessverre bli ved en annen anledning. Med over 160 navn på plakaten opplever vi beklageligvis at noen av dem er tvunget til å melde avbud i aller siste øyeblikk. Heldigvis har i fått på plass Slowdive som kunne komme på kort varsel, sier programsjefen for den danske festivalen, Anders Wahrén, i dag.

De som hadde gledet seg til å se den funky duoen kan trøste seg med bandets siste musikkvideo til låten Jealous (I Ain't With It):


ANNONCE