Nyhet

Øya-aktuell amerikaner også til Bergen

Jonathan Wilson har samarbeidet med de fleste, i tillegg til å gi ut to kritikerroste album på egenhånd de siste årene.

Mange ble nok overlykkelige da Jonathan Wilson ble meldt klar til Øya tidligere i år. Amerikaneren har gitt ut de to kritikerroste albumene Gentle Spirit og Fanfare de siste tre årene, og har samarbeidet med såvel Jackson Browne, Bonnie 'Prince' Billy, Graham Nash, David Crosby og Erykah Badu.

Han har også produsert og bidratt musikalsk på Øya-aktuelle Conor Oberst sin siste soloskive Upside Down Mountain, som ble sluppet i mai.

Nå er det klart at Wilson også kommer over fjellet og besøker intime Landmark i Bergen en drøy uke etter Oslo-besøket i august. Konserten skal, nærmere bestemt, gå av stabelen torsdag 21. august.

— Jeg så Jonathan Wilson senest selv på Primavera, da spilte han midt på ettermiddagen og et kort festivalset, noe som ikke var helt optimalt. Her får han ingen tidsbegrensninger og vi gleder oss enormt til å sjå han på nært hold på Landmark! I fjor hadde vi Unknown Mortal Orchestra på omtrent samme tid, i år topper vi det med Jonathan Wilson, sier arrangør i Perfect Sounds Forever, Line Ira, til GAFFA i dag.

Billetter til konserten på Landmark kan kjøpes via TicketCo.

ANNONCE