Nyhet

Hør ny, gammel Michael Jackson-låt og se Usher danse til den

Første single fra XSCAPE hadde premiere i går.

Sist måned ble det klart at et helt nytt Michael Jackson-album er på trappene, fem år etter superstjernens død. Skiva XSCAPE er den andre skiva med nytt materiale siden Jackson gikk bort, og den består av åtte hittil uutgitte låter fra Jacksons arkiv, der lydbildet har blitt modernisert av produsenter som StarGate, Timbaland og Rodney Jerkins. Albumet kommer allerede 12. mai, og i går kveld fikk verden høre førstesingelen Love Never Felt So Good for første gang.

Den pompøse premieren på Love Never Felt So Good fant sted i natt på iHeartRadio Awards i Los Angeles. Sangen ble presentert av L.A. Reid, produsent og plateselskapssjef for Epic Records, og ble deretter spilt på høyttalerne over et Jackson-inspireret danseshow, der den store MJ-fanen Usher utgjorde det naturlige midpunktet. Se videoen under.

Love Never Felt So Good ble skrevet av Jackson og Paul Anka i 1983, året etter Jackson slapp sitt rekordselgende album Thriller, og sporet ble nylig ferdigprodusert av Jacksons gamle samarbeidspartner John McClain. Albumet Xscape slippes på Epic Records, en del av Sony Music, og er hjertebarnet til L.A. Reid, som har fått fri tilgang til over fire tiår med Jackson-demomateriale. Andre Jackson-fans som får slippe til på albumet inkluderer Justin Timberlake, som er med på en duettversjon av Love Never Felt So Good. 

ANNONCE