Nyhet

Red Hot Chili Peppers + Bruno Mars = sant

Rockebandet blir med på lasset når popkometen gjør sin Super Bowl-pauseopptreden i begynnelsen av neste måned.

Pauseunderholdningen under det største sportsarrangementet i USA, Super Bowl, er alltid gjenstand for mye spekulasjoner og interesse. Tidligere har store navn som The Rolling Stones, The Who, Madonna og Prince stått for underholdningen, og hvem kan vel glemme fjorårets Beyonce-opptreden som også inkluderte en aldri så liten Destiny`s Child-gjenforening?

I år er det popkometen Bruno Mars som stiller på gresset i New Jersey, og selv om han burde ha nok hits i baklommen etterhvert, kan LA Times nå melde at Red Hot Chili Peppers (bildet) også blir med under pauseshowet 2. februar.

Rockebandet har kort reisevei i og med at de allerede hadde planlagt å spille i Brooklyn under et oppvarmingsshow for Super Bowl kvelden i forveien. Hvorvidt Anthony Kiedis & co kommer til å stille som backingband for Bruno Mars, eller gjøre en kortere gjesteopptreden under showet med en av sine egne låter, er uvisst på nåværende tidspunkt.

Mars`foreløpig siste album, Unorthodox Jukebox, kom ut på tampen av 2012, og selv om vi var litt lunken til den her på huset, har både albumet og hele fire av låtene fra den toppet de amerikanske Billboard-listene i løpet av det siste året.

ANNONCE