Nyhet

PopNytt 8. januar

Ringo Starr trekker i gul kjole og synger med The Powerpuff Girls, Rihanna dropper derimot kjolen og kler av seg for ny reklamekampanje.

Har du lurt på hvordan det ser og høres ut når The Beatles-trommis Ringo Starr drar på seg en gul kjole og spiller med The Powerpuff Girls? Den animerte serien om de tre superheltjentene var en del av Cartoon Networks program i årene 1998 til 2005. I slutten av måneden gjør serien imidlertid comeback, og selveste Ringo gjester den første episoden. Se et klipp av den animerte trommisen over hos NME.

Tidligere i uken ble det klart at Rihanna (bildet) samarbeider med DJ Mustard på sitt neste album. Sangerinnen har derimot flere jern i ilden og kler av seg i forbindelse med en reklamekampanje for lebestiften MAC Viva Glam. Rihanna har for anledningen posert for de kjente fotografene Inez van Lamsweerde og Vinoodh Matadin, melder Billboard.

Madonna har hentet inn Katy Perry til sitt nettbaserte kunstprosjekt, som oppfordrer artister til å sende inn musikk, poesi, og fotografier for å uttrykke hva frihet betyr for dem.


Hovefestivalen-aktuelle Pusha T bekrefter at Clipse er igang med nytt album, via Facebook. Veteranrapperen Common valgte på sin side å bruke det konkurrerende sosiale nettverket Twitter da han skulle bekrefte at han også kommer med plate i 2014. Hør den ferske singelen War, som handler om den eskalerende ungdomsvolden i rapperens hjemby Chicago, her:

Vi gleder oss til Daft Punks første liveopptreden etter fjorårets store album, Random Access Memories! Tidligere i uken ble det klart at både Stevie Wonder, Pharrell og Nile Rodgers joiner den franske duoen på scenen under Grammy-utdelingen i slutten av måneden. Men i dag ble det også klart at Lorde, Katy Perry, Metallica og Robin Thicke skal spille under det stjernespekkede showet.


Indiebandet The Walkmen gikk sist november ut og sa de ville ta pause på ubestemt tid etter en siste konsert i desember. Allerede i neste måned gjør bandet comeback i anledning et veldedighetsarrangement satt opp av NBA All Star. "Vi trodde det skulle ta et helt liv å komme sammen igjen", skriver frontmann Hamilton Leithauser i en pressemelding. Vi får håpe de får slappe av i mer enn halvannen måned neste gang de tar pause fra musikken.

ANNONCE