Nyhet

Politiet raider Biebers hjem etter egging...

...finner dop istedet.

Tirsdag morgen amerikansk tid ble Justin Biebers hjem i California raidet av politiet, som etterforsket anklager om vandalisme, melder Reuters. Popstjernen skal nemlig etter sigende ha kastet egg på naboens hus sist uke. Intet mindre.

Det begynner etterhvert å virke veldig lenge siden Bieber var alle svigermødres og søndagsskolelæreres store drøm, og gårsdagens hendelser kunne lett resultert i at alt skandalenesirkuset rundt ham nådde enda et nytt nivå. Men det gjorde det ikke helt enda.

Bieber ble nemlig ikke arrestert for noe som helst selv. En annen mann tilstede i hans romslige partykåk ble derimot fersket i å være besittelse av ulovlige stoffer.

I GAFFAs anmeldelse av Biebers nyeste album Journals omtaler vår anmelder den canadiske superstjernen som "sleskere enn noensinne", og skjenker ikke mer enn to små stjerner. En nedtur fra de respektable fire stjernene vår anmelder ga Believe. I Journals-anmeldelsen legges det ikke skjul på at den labre musikalske kvaliteten kan være relatert til det faktum at det blir mye fest og fanteri på Bieber for tida:

– Bieber prøver å vise at han har modnet, ved hjelp av glatt r&b, akustiske gitarriff og budskapet: "jeg er ikke perfekt, men elsk meg for det, gurl". Dessverre mislykkes han (…) Ryktene om at Justin Bieber skal gå av med pensjon er forhåpentligvis sanne. Musikken hans tilsier nemlig at han heller vil være på et mørkt og fuktig nach enn i rampelyset.

Les hele anmeldelsen her.

Nei og nei. Forhåpentligvis for alle gladbeliebers der ute kommer godeste Bieber seg på rett spor igjen snart. GAFFA anbefaler å sende kompisene hjem for kvelden, ta seg en god natts søvn, og neste morgen følge opp med et par smertestillende og noen egg knust i en stekepanne istedenfor på en husvegg. God appetitt, kompis!

ANNONCE