Nyhet

Nytt stjernesamarbeid på trappene for Disclosure

Q-Tip i studio med de britiske vidundergutta.

Q-Tip, tidligere medlem av den innflytelsesrike amerikanske hiphop-gruppen A Tribe Called Quest, kunne igår melde, via Instagram, om at han er i studio med Disclosure (bildet).

Den britiske duoen bestående av brødrene Guy og Howard Lawrence ga ut sin debutplate, Settle, i fjor til overveldende god kritikk. Her på huset ga vi albumet fem stjerner, og siden har de to tatt turen innom både Øyafestivalen og Sentrum Scene i kjølvannet av utgivelsen. De mottok også en European Border Breakers Awards under prisutdelingen i Nederland i forrige uke.

Les vår anmeldelse av Disclosures Øya-konsert her.

Den amerikanske rapperen har på sin side lenge hintet om at hans neste album, The Last Zulu, kommer ut i løpet av 2014. Det er likevel uvisst om studiotiden med den britiske duoen blir en del av denne platen, eller et annet prosjekt. Q-Tip har hittil gitt ut tre soloskiver etter at A Tribe Called Quest gikk i oppløsning i 1998. Han har også vært produsent for profilerte artister som Beyoncé, Mary J. Blige, Questlove og Jay Z.

Og på tampen av fjoråret kunne nettstedet Pitchfork melde om at Q-Tip skal produsere Kanye Wests neste skive i samarbeid med stjerneprodusent Rick Rubin.

ANNONCE