Nyhet

Miley gjør MTV Unplugged

Bangerz-sangerinnen varmer opp til sin store turné, som også bringer henne innom Norge i mai, med en opptreden på det ikoniske tv-showet.

Miley Cyrus gjør sin første opptreden for MTV, siden prisutdelingene Video Music Awards og European Music Awards i fjor høst, når hun i slutten av måneden spiller inn en egen Unplugged-spesial for kanalen. Her vil man få muligheten til å oppleve en neddempet og akustisk Miley, fremføre noen av låtene fra fjorårets Bangerz.

— Unplugged har vært scene for noen av de mest ikoniske live-fremføringene noensinne. Mileys visjoner for showet er noe vi aldri tidligere har sett, og jeg kan med sikkerhet si at dette blir en av de mest minneverdige fremføringene i Unplugged til dags dato, uttalte Amy Doyle fra MTV i en pressemelding.

MTV Unplugged har rullet og gått siden 1989, og noen av de største øyeblikkene inkluderer Nirvanas hjerteskjærende opptreden på tampen av 1993, og KISS' endelige gjenforening med originalmedlemmene Ace Frehley og Peter Criss noen år senere. I nyere tid har både Florence + The Machine og Adele gjort Unplugged-show for musikk-kanalen.


'Miley Cyrus: MTV Unplugged' skal først vises på MTV i statene 29. januar kl 21, amerikansk tid, og popstjernen besøker altså Telenor Arena i Oslo 28. mai.

ANNONCE