Nyhet

Dropkick Murphys til Slottsfjell

Irsk-amerikansk punkrockdose for festivalgjengerne i Tønsberg.

Dropkick Murphys har holdt det gående siden albumdebuten Do Or Die fra 1998. Og med en særegen blanding av punk og irsk folkemusikk har de også vært flere ganger i Norge de siste årene, sist foran et fullsatt Sentrum Scene i januar 2013. Nå er de også bekreftet til sommerens Slottsfjell i Tønsberg.

Det Boston-baserte bandets foreløpig siste utgivelse, Signed And Sealed In Blood, fikk litt blandede kritikker da den ble sluppet i fjor vinter. GAFFAs danske anmelder skrev blant annet at den bleknet i forhold til det forgående albumet Going Out In Style:

"Stemningen og universet sirkler i vanlig stil om fest, fights og (broderlig) kjærlighet. Som på Rose Tatoo, der de meget poetisk gjennomgår betydningen av de mange tatoveringene som pryder bandmedlemmene. Ellers får man hektisk punkete rockemusikk, krydret med banjo, messingfløyte og mandolin spredd over 12 spor. Velutført, men også en noe ensformig oppskrift."


Hele anmeldelsen kan leses her.

Som liveband, og da særlig sent på kveld under en god festival, er Dropkick Murphys derimot i sitt rette element, og festivalgjengerne i Tønsberg har nok noe å se frem til. Da bandet besøkte Hovefestivalen i 2012, mente vår anmelder at de muligens var det "perfekte festivalband".

Slottsfjell går ned i dagene 17. - 19. juli, og festivalpass kjøper du gjennom GAFFA LIVE.


ANNONCE