Nyhet

Christine McVie gjenforent med Fleetwood Mac

Etter femten år som førtidspensjonist skal låtskriveren igjen være tilbake i bandet på fast basis.

Christine McVie skal være tilbake i Fleetwood Mac, melder FleetwoodMacNews i dag. Det var trommis Mick Fleetwood som under en konsert på Hawaii denne helgen kunne bringe videre den gode nyheten:

— This is the worst kept secret there is, but Christine McVie will be rejoining Fleetwood Mac, avslørte han overfor publikum (og dermed resten av verden også).

Det er over femten år siden McVie forlot bandet og flyttet hjem til England. Og etter en soloutgivelse i 2004 har det vært stille fra keyboardisten og låtskriveren, frem til hun under Fleetwood Macs siste verdensturné overraskende nok ble med under låten Don't Stop på bandets stopp i London.

Fleetwood Mac la også turen innom Oslo Spektrum under sin Europaturné i fjor høst. Vår anmelder var fra seg av begeistring og tildelte bandet hele fem stjerner i sin anmeldelse av konserten, men la også inn et aldri så lite forbehold:

"Det eneste som mangler i kveld er Christine McVie, som kanskje er den sterkeste låtskriveren av dem alle. Fraværet av låtene hennes, foruten Don't Stop, gjør at det føles litt som om en viktig del av bandets historie ikke kommer frem."

Du kan lese hele anmeldelsen her.

ANNONCE