Nyhet

WiMP med HiFi til Mac og Windows, musikkvideoer og mer

Bedre lyd til flere, mer redaksjonelt innhold og endelig en strømmingstjeneste med musikkvideoer.

Tjenesten WiMP HiFi ble lansert i oktober. Dette nyeste tilskuddet i det stadig voksende musikkstrømmingstilbudet er en månedlig betalingstjeneste for audiofile feinschmeckere, Skandinavias eneste der all lyd er i tapsfri CD-kvalitet. Sammen med tjenesten lanserte WiMP også den nye redaksjonelle feature-serien "High Fidelity", der målet er å overbevise musikkfans om å nyte hele album i ro, fred og topp lykvalitet.

WiMP Hi-Fi har imildertid frem til nå kun vært tilgjengelig på telefoner og nettbrett. I dag annonserte heldigvis strømmetjenesten at Windows- og Mac OSX-brukere nå endelig kan strømme den samme perfekte lydkvaliteten på sine datamaskiner.

Andy Chen, administrerende direktør i WiMP, har følgende å si om opgraderingen:

– Musikkelskere har begynt å utvikle behov forbi det enkle å få tilgang til musikk når som helst og hvor som helst. Nå bryr de seg mer og mer om selve opplevelsen når de skal nyte musikken. HiFi er som HD for TV, når folk har bedre utstyr leter de også naturlig etter streamingtjenester som kan tilby best mulig lydkvaliteten. Vi er stolte over å introdusere den nye desktop-støtten i dag, slik at det blir enda lettere å lytte til musikken på den måten den var ment fra studio.

Samtidig utvider WiMP sin satsning på redkasjonelt innhold som "High Fidelity", WiMP-bloggen etc. De integrerer nå for fullt det redaksjonelle innholdet i avspilleren, som vil si at brukere kan dykke ned i redaksjonens anbefalinger fra sin mobil, nettbrett og datamaskin.

Brukerners tørst etter detaljert informasjon om sin favorittmusikk innfris også ytterligere ved at strømmetjenesten utvider track-informasjonen på absolutt alle enkeltlåter slik at man inni klienten kan få opp informasjon om låtskriveren, komponisten, produsenten, musikerne og alle andre involverte parter mens man lytter til låta.

Noe annet helt nytt som WiMP byr på fa og med i dag er musikkvideoer. Den første smaksprøven på dette kommer i form av en betalansering av en redaksjonell videokanal, som viser nye og populære musikkvideoer i klienten. Betalansering er i første omgang begrenset til Android-brukere, men lanseres i nær fremtid også til Apples iOS.

Chen uttaler:

– Vi er foreløpig helt i starten av å redefinere hva et musikkabonnement egentlig skal bety for moderne konsumenter. Vi har selvfølgelig en lang vei å gå, men WiMP sikter på å bli ledende i å levere multimedia musikkunderholdning som kombinerer audio, video og annen musikkunderholdning.

ANNONCE