Nyhet

Selena Gomez på rehab

Den tidligere Disney Channel-stjernen har tilbrakt to uker på en klinikk i Arizona.

Selena Gomez har vært innlagt på en rehabiliteringsklinikk som behandler unge som sliter med "følelsesmessige traumer, avhengighet eller problemer knyttet til dobbeltdiagnoser" i to uker, skriver The Mirror.

21-åringen dro til Dawn at The Meadows recovery centre, som behandler mennesker i alderen 18 til 26 år, i Arizona 5. januar. En representant for popstjernen har bekreftet at oppholdet ikke har med rusproblematikk å gjøre. Ifølge ryktene, skal Selena Gomez ha dratt på rehab fordi hun var overarbeidet og fordi festingen hennes var ute av kontroll. Det sies at hun har det mye bedre nå.

24 timer før Selena Gomez sjekket inn på rehab, postet hun dette bildet av seg selv på Instragram, med armene rundt av og på-kjæresten, Justin Bieber, over teksten "Love the way you look at me". 

To uker før den tidligere Disney-stjernen dro til rehabiliteringsklinikken, avlyste hun australiaturneen sin fordi hun "trengte tid for seg selv". Forrige uke postet hun nok et oppsiktsvekkende bilde av seg selv på Instagram. Denne gangen delte hun skjermen med et beger fylt med sneiper. Se det her. Det er helt tydelig at hun er ikke er et barn lenger.


 


ANNONCE