Nyhet

Programmet til den første norske showcasen på SXSW er klart

Seks norske band og artister på scenen under bransjefestivalens Norway Night.

Da er programmet til den første offisielle norske showcasen under South By Southwest-festivalen i Austin endelig spikra. Fredag 14. mars skal norsk musikk promoteres på klubben Icenhauers, og med støtte fra Music Norway presenterer Brilliance Records og Jansen Plateproduksjon totalt seks fremadstormende norske artister, som sammen viser litt av bredden i norsk musikk.

Showcasen er for andledningen blitt tildelt navnet "Norway Night".

Den årlige bransjefestivalen South by Southwest, som har fokus på musikk og film, er en av verdens største. I år går den atter en gang av stabelen i Texas, og datoene er 7. - 15. mars.


Det ble allerede i oktober i fjor klart at Death By Unga Bunga skal spille på årets festival.

- Vi gleder oss noe voldsomt til å dra til USA for første gang, sier gitarist i Death By Unga Bunga Stian Gulbrandsen.

I tillegg til Death By Unga Bunga er Highasakite, Atlanter, Maya Vik (bildet), Intertwine og Dråpe de andre artistene som blir å se på scenen under "Norway Night".


To norske musikkvideoer er også nominert til festivalens musikkvideoprogram. Både videoen for Deathcrush - Lesson #16 for Beatmaster V / Fun, regissert av Kenneth Karlstad og Sandra Kolstad - Run Away (Where are We?), regissert av Yenni Lee, er plukket ut side om side med videoene til storheter som Placebo, MGMT, Tame Impala

ANNONCE