Nyhet

Justin Bieber-fansen klarer ikke holde fingrene av fatet

Madam Tussauds ser ingen annen utvei enn å skifte ut den nåværende voksdukken.

Selvfølgelig har Justin Bieber (bildet) fått æren av å ha en egen voksfigur utstilt på Madan Tussauds i New York. Nå melder riktignok The New York Post om at figuren er blitt fjernet, på bakgrunn av altfor mye kroppskontakt. Den ivrige fansen klarer rett og slett ikke å holde fingrene av fatet.

Til tross for jevnlig vedlikehold, sier en kilde at voksdukken ikke lenger yter verken stedet eller popstjernen rettferdighet.

- Uten tau eller barrierer til å stoppe fansen, har tusenvis fått mulighet til å ta bilde med dukken og det har ført til stor slitasje. Det er nå planer om å erstatte den med en ny og oppdatert versjon, forteller kilden.


Det er riktgnok ikke bare voksdukken av Bieber som er utsatt for slitasje om dagen. Også den virkelige utgaven av popstjernen har hatt en trøblete start på året med arrestasjon for kjøring i påvirket tilstand, og med utgått førerkort.

Det er også nylig avholdt en omfattende underskriftskampanje med det formål å få Bieber forvist fra USA på livstid. Over 200.000 underskrifter er samlet inn i håp om å få han deportert tilbake til hjemlandet Canada.

Rettsaken for fyllekjøringen starter 3. mars.


ANNONCE