Nyhet

Hør Riddarnas nye album

Svenskene har megadedikerte fans i hjemlandet som blant annet tatoverer bandlogoen deres. Smuglytt til deres kommende album.

Riddarna er en svensk trio bestående av Edward Forslund, Patrik Jakubowski og Erik Dahlström, som spiller en blanding av pop og rock, med elementer fra blant annet stoner og punk i kjent svensk stil. Bandet er ikke totalt ukjent for det norske publikummet og har blant annet tidligere spilt konsert på Café Mono i Oslo.

Men uansett; publisiteten er definitivt større i hjemlandet for bandet fra Gotland. Der er de kjent som et av Sveriges beste liveband, er stadig listet på landets største radiokanaler og har en over gjennomsnittlig engasjert fanskare; som visstnok både tatoverer bandlogoen deres på kroppen og ikler seg egne Riddarna-klær. Nå ønsker bandet å i større grad sanke oppmerksomhet i Norge, og er aktuelle med singelslippet På Topp i forkant av sitt tredje album Under Jorden, som er tilgjengelig fra 12. februar.

I tillegg har bandet, blant en rekke konserter i svenske byer, også booket en Oslo-konsert i turnéprogrammet for våren. Den 14. mars kan de ses og høres på The Crossroad Club i Oslo.


Nå kan du dessuten eksklusivt smuglytte på det kommende albumet Under Jorden.

ANNONCE