Nyhet

Elton John besøker Norge — igjen

Den musikalske legenden legger turen innom to norske byer i 2014.

Mannen med over en kvart milliard solgte album, belønnet med utallige priser (blant annet hele seks Grammys) og over femti nummer én hits returnerer til Norge for å spille to konserter mot slutten av året. Elton John (bildet)blir å se både i Oslo Spektrum lørdag 15. november og i Sørmarka Arena i Stavanger søndag 16. november.

Det er kun gått to måneder siden artisten sist var på besøk, i forbindelse med turnéen rundt sitt Greatest Hits-album. Vår anmelder mente at rockeikonet fortsatt evner å vise hvem som er sjefen.

— Ulikt de fleste turnerende rockelegendene som har overlevd 70-tallet, hvor konsertgjengerne møter opp for å mimre om det som var, holder Elton John fortsatt koken. Publikum var i ekstase. Elton John er helt klart sjefen over alle sjefer.

Les hele anmeldelsen her.

Årets turné heter Follow The Yellow Brick Road Tour og er en del av 40-års jubileet til albumet Goodbye Yellow Brick Road.

I fjor slapp han sitt 30. studioalbum The Diving Board og annonserte også at han fremover kommer til å kutte ned på turnélivet, til fordel for mer tid med sine to sønner.

— Det flotte med små barn er at de er mulig å transportere og vi har pleid å ta dem overalt, men i 2015 begynner Zachary på skolen og jeg ønsker å være der for å kjøre ham og plukke ham opp etter skolen. Jeg ønsker ikke å bare være en sånn far som kun leser en godnatthistorie. Jeg ønsker å være en av de pappaene i skolegården, som er der på foreldrekvelder og idrettsdager. Jeg ser veldig frem til det, har Elton John uttalt i et intervju.

Forsalget på et veldig begrenset antall billetter starter onsdag 12. februar klokken 10:00.

Det ordinære salget starter fredag 14. februar klokken 09:00.

ANNONCE