Nyhet

Bruno Mars delte scenen med Red Hot Chili Peppers på Superbowl

Se hvordan Mars taklet musikkårets viktigste pauseunderholdningsjobb.

Da Bruno Mars ble annonsert som halftime-underholder på årets Super Bowl, var det mange som var litt skeptiske. Mannen var sist aktuell med det Grammy-vinnende albumet Unorthodox Jukebox i 2012, en skive som egentlig i seg selv burde holde for å bli kvalifisert som popstjerne med stor P. Men spørsmålet for mange var om han er Superbowl-stor. Og akkurat det vil si MadonnaPaul McCartney og Beyoncé-stor.

Det var altså en slags underdog som i går tok seg av musikkverdenens aller viktigste pauseunderholdningsjobb. Og det gjorde han ved å åpne showet med et barnekor, for så å sitte alene foran et trommesett. Det var uventet og annerledes, men fungerte egentlig ganske så bra. Litt pyroshow, Locked Out in Heaven og hopping og spretting i gulljakker senere kom Red Hot Chili Peppers ut på scenen. I baris. Bruno Mars og Anthony Kiedis delte på oppmerksomheten en stund mens de fremførte gode, gamle Give it Away fra Blood Sugar Sex Magik.

Hele det overdådige og godamerikanske showet ble avsluttet med balladen Just the Way You Are piffet opp med rause mengder fyrkerverkeri. Se det hele selv her:

Red Hot Chili Peppers annonserte på lørdag at de har et nytt album på vei. Super Bowl-setlisten til Bruno Mars var slik:

  1. "Locked Out of Heaven"

  2. "Treasure"
  3. 
"Runaway Baby"
  4. "Give It Away" (med Red Hot Chili Peppers)

  5. "Just the Way You Are"
ANNONCE