Nyhet

Alternativ Julekalender, luke #24: Arne, Jonny & Stians Juleindieband

Den store dagen er her og dermed også årets siste luke i kalenderen. Om ikke denne får dere i stemning, så vet ikke vi hva vil!God jul!

I hele desember har gutta i Alternativ Julekalender sendt juletekster og julelåter i retning GAFFA, og det har vært et privelegie å få legge herligheten ut til alles fornøyelse. Nå overlater vi ordet til Arne, Jonny og Stian en aller siste gang, før hele Norges øyne og ører er fiksert på Askepott og Donald. Og forresten: de tre har tradisjonen tro laget sin egen julelåt til aller siste luke. Du hører den i bunnen av denne saken. Ha en aldeles fortreffelig jul!

Julehilsen fra Jonny

God jul til alle sammen! Til neste år synes jeg vi alle sammen skal fjernadoptere hvert vår lille dyr. Gå inn på www.dooa.no for å hjelpe de som ikke kan hjelpe seg selv ❤

Julehilsen fra Stian

I alle disse åtte årene vi har laget sang og skrevet julehilsen har jeg alltid bedt deg ta ekstra vare på noen som ikke klarer det selv i jula. Vise oppmerksomhet, være empatisk, besøke. Gi, ikke ta.

I år så går min julehilsen til de av dere som gjør dette året gjennom. Hver dag, uke, måned. Denne jula håper jeg dere dropper det besøket. Og hvis du ikke fikk tid til å sende det kortet eller dra innom med den gaven før jul, så har du alltid tid etter jul. Tiden er her for at du skal kunne tenke litt på deg selv. Clementin, en akkert, talglys, en sofa og låst dør. Din tid nå. Du står på nok resta tå året. God jul!

Julehilsen fra Arne

2014 oppsummert: Vi har fått nye venner, kultivert gamle vennskap, holdt våre fiender på armlengdes avstand og delt ut særdeles mange klemmer. Neste år satser vi på å gjøre alt enda bedre - fler nye venner, gjøre gamle vennskap enda bedre og om vi får fler fiender så takler vi vel det også? Ha en fortreffelig jul, kjære venner!

ANNONCE