Nyhet

Alternativ Julekalender, luke #20: Angelica's Elegy

Mennesker er mer enn profittobjekter minner Angelica's Elegy oss på i dagens luke.

Vi synes det er på tide at resten av verden får opp øynene for dette bandet. Skikkelig dritbra indie fra et av landets aller kuleste band - blant kjennere omtalt som «helt fantastiske».
 
Julehilsen fra Angelica's Elegy
 
Jula handlar om mennesker som samlar seg i trygge omgjevnader, med ein felles varm følelse av julestemning som aukar takksemd, audmjuke, tilrettelegging for gode samtalar og diskusjonar, i godt selskap med god mat, drikke og fine gåver.

Happy Holidays!!!!!11 skildrar følelsen av å ha ein intensjon om å følge julegåvetradisjonen og samstundes ha eit godhjarta mål med ei fin meining. Ein innser brått at ein har tulla seg inn ein stad der mennesket stort sett er redusert til forutsigbare profittobjekt som skal innfri kvarandre sine forventningar. Forventningar som gjerne har vorte til gjennom ein kultur basert på denne litt trasige tendensen. Ett par hundre meter unna finn ein menneske som sel det dei sjølv har å by på av lokalt produserte, tradisjonsrike og innovative varer, og folk samlar seg rundt bål og syng med gløggen i handa.

God jul! Fred og kjærleik!

ANNONCE