Nyhet

Alternativ Julekalender luke #14 (bonus): Svankropp

"Får jeg sokker nå igjen, bestemor, da får du en på tygga!"

Et av de mer eksentriske og tøffeste bandene vi har opplevd det siste året! Svankropp bråker på en utrolig kul måte. Med base i verdensmetropolene Stockholm, København og Trondheim så er det også et av de mest internasjonale bandene vi har hatt besøk av på lenge. 

Julehilsen fra Svankropp

"Jul, jul og atter jul. Harde pakker daler ned i skjul. "Får jeg sokker nå igjen, bestemor, da får du en på tygga!". Ikke alle i Svankropp var bestemors beste barnebarn når de var små. Ting kunne gå hardt for seg i cyberspace. Men resten av gjengen var snille. Når Svanmor serverte julebrygget sitt på julaften gapte de unge svankroppene medvillig opp, og som små nissebarn slurpet de i seg hele gryta.


Årene gikk, og Svanmors julebrygg ga ønsket effekt på de små svankroppene; drømmer om materielle goder måtte vike for ønsker om fred i universet, kjærlighet på tvers av intergalaktiske raser og cyber rock 'n roll. Å ta vare på disse idealene er ikke bare bare, og gjennom årenes løp ble det mindre og mindre tid til jul og alt som er knyttet opp til det. Nå er jul bare et fjernt minne for svankroppene. Ett utdatert konsept som står der i tidens elv; selve symbolet på fortidens materialistiske sløseri og dumskap. Det er allikevel en i bandet som enda smugdrømmer om harde pakker. Han kan enda finne på å true familiemedlemmer for å få det nye leketøyet han ønsker seg. Han er Material Boys, og denne låta handler om han."

ANNONCE