Nyhet

Legger ut på miniturné

Susanne Sundfør gir heldige publikummere sjansen til å høre nytt materiale før alle andre.

Susanne Sundfør (bildet) har stort sett tilbrakt sommeren på de store festivalscenene sammen med Röyksopp & Robyn. Tidligere denne måneden sto hun også på scenen sammen med det mye omtalte samarbeidsprosjektet under Øyafestivalen. Beklageligvis var hennes opptreden der preget av problemer med mikrofonen.

Nå er det klart at artisten tar seg en pause fra studio og arbeidet med sin kommende plate for å gjøre konsertcomeback på norske scener i midten av november. Sundfør besøker Studentersamfunnet i Trondheim 14. november, USF i Bergen dagen etter, Stavanger Konserthus og Sentrum Scene i Oslo følger 19. og 20. november.

— Det vil bli en teknisk produksjon og et show som vil ta pusten fra selv en hyppig konsertgjenger, så gå ikke glipp av denne unike muligheten til å oppleve henne live, og til å få høre det nye materialet før alle andre, skriver arrangørene Atomic Soul i forbindelsene med miniturnéen.


Billettene til de fire konsertene legges ut for salg onsdag morgen.

Bor du i hovedstaden trenger du ikke vente heeelt til november for å oppleve Susanne Sundfør på scenen igjen. Til helgen spiller hun nemlig en solokonsert på den nystartede festivalen Piknik I Parken.

ANNONCE