Nyhet

Festivalskrøner på topp

Kristopher Schau og Kyrre Holm Johannssen deler sine drøyeste historier fra festivallivet gjennom strømmetjenesten WiMP.

Denne sommeren har Kyrre Holm Johannssen og Kristopher Schau (bildet) stått for sommerprogrammet Topp 5 gjennom strømmetjenesten WiMP. Det har både vært flaut, varmt og intimt, skal vi tro de to programlederne.

I dag slippes en 'Topp 5: Festivalspesial', som er spilt inn i WiMPcontaineren på backstageområdet til Øyafestivalen. I dette programmet får vi høre om guttas festivalopplevelser, som ikke omhandler musikk.

De to har et litt ambivalent forhold til festivallivet.

— Jeg takler det så lenge det er mange toalett der, for jeg tisser mye på festival. Det er også en av hovedgrunnene til at jeg ikke er så ofte på festival, er så lange køer der, sier Kyrre Holm Johannssen.

Kristopher Schau har det derimot finfint på festival, siden han ofte er der som artist med alt det innebærer av bevertning og fasiliteter.

— Jeg er stort sett på festival når jeg spiller, og er ting veldig ordna, veldig ok!

Ifølge de to er programmet basert på det faktum at vi mennesker er glade i å rangere ting.

— Hvis vi hører at det fins en liste over noe, er det veldig vanskelig å ikke lure på hvem som figurerer øverst. Og etter mange år med kåringer av musikk, med låter og album som de vanligste ting å kåre, mener vi nå det er på tide å vende øynene mot flere ting det går an å sette opp en kvalitativ liste over. Som jo er alt, egentlig. Det eneste kriteriet vi har til hva vi skal kåre er at det er et tema det går an å si noe om. Og at vi ikke har hørt en tilsvarende liste noe annet sted, sier Kyrre og Kristopher.

Hele programmet kan høres her (krever WiMP-abonnement):

ANNONCE