Nyhet

- Hole flipper ut på meg

Courtney Love var kanskje litt vel tidlig ute med å offisielt gjenforene bandet.

Vi meldte forrige uke om ryktene rundt at Hole skal gjenforenes. Nå viser det seg riktignok at vokalist Courtney Love (bildet) muligens var litt vel tidlig ute med å røpe planene rundt en gjendannelse for det amerikanske rockebandet, som oppløste i 2002.

Love har nemlig havnet i problemer med sine gamle bandkollegaer etter at hun gjennom et intervju avslørte at hun har gjendannet det originale Hole. Det skriver engelske NME. I intervjuet sa Love at hun hadde begynt å øve med gitarist Eric Erlandson, bassist Melissa Aud der Maur og trommis Patty Schemel - "kun for å se hvor fett det var". Men det var visstnok litt for mye, litt for tidlig. 

I et nytt intervju med engelske The Telegraph har Courtney Love nå innrømmet at utsagnene i intervjuet har gitt henne problemer med bandkameratene og det kommer nok også muligens til å ha innvirkning på selve gjendannelsen av Hole.

– Vi har kanskje tatt et lite skritt, men det er ikke snakk om et fullbyrdet ekteskap. Det er meget skrøpelig, det er ikke sikkert at det blir til noe og nå driver hele bandet og flipper ut på meg, sier hun.

I samme intervju forteller Love om planene rundt å gjøre Kurt Cobains liv til en musikal - en tanke som utvilsomt har gjort mange dedikerte Nirvana-fans en smule nervøse. Hun forklarer at hun naturlig nok ikke vil gjennomføre noe som kan ryste den avdøde sangerens minne.

– Det er mer et teaterstykke. Jeg kan enda ikke avsløre navn, men det er mulig at når dere hører hvem som medvirker, så kommer det hele til å mottas annerledes. Jeg ville aldri tillatt at det blir noe sånn Vegas-tull, det blir ingen 'jazz-hands' i Smells Like Teen Spirit.

Hole ga ut albumet Nobody's Daugther i 2010, noe som dog snarere kan anses som en Love-utgivelse siden de originale medlemmene ikke engang ble invitert til å delta. Celebrity Skin fra 1998 var den siste plata de fire medlemmene i Hole spilte inn sammen.

 

ANNONCE