Nyhet

Courtney Love: – Liam Gallagher ser ut som en trell

Den alltid like åpenhjertige artisten forteller om sen etterfest med Oasis-vokalisten.

Courtney Love (bildet) har fått mye oppmerksomhet den siste tiden etter at hun først gikk ut og sa at bandet hennes Hole skulle gjenforenes, før hun siden måtte innrømme at hun nok hadde vært litt for kjapt ute med disse påstandene:

– Vi har kanskje tatt et lite skritt, men det er ikke snakk om et fullbyrdet ekteskap. Det er meget skrøpelig, det er ikke sikkert at det blir til noe og nå driver hele bandet og flipper ut på meg, sa Hole i et intervju med den britiske avisen The Telegraph.

Nå har artisten, som på søndag slipper sin nye singel, Wedding Day/You Know My Name, vært ute og slengt med leppen igjen.


I et åpenhjertig intervju med det britiske magasinet Metro forteller hun blant annet om et sent nachspiel med Oasis-vokalist Liam Gallagher og en skuffet datter:

– Han spilte Songbird for meg for deretter å spørre meg hva jeg syntes om ham. Han er jo elskverdig, men han hadde skikkelig dårlig ånde etter å ha vært oppe hele natten og øyenbrynene hans møtes i midten... Og jeg syntes han så ut som en trell fra det trettende århundre i Monty Python. Og det bare datt ut av meg. Han ble i midlertid ikke fornærmet. Han skjønte ikke hva jeg mente. Men Frances (Courtneys datter), som liker Oasis bedre enn Nirvana ble ganske sint på meg. Hun skrev i en tekstmelding: "Mamma, du er en episk tøs, men du lå ikke med Liam Gallagher!".

Love skal turnere de britiske øyer i neste måned, og hun har siden i fjor sommer lovet at et nytt album skal være på vei.


Hør You Know My Name her:

ANNONCE