Nyhet

Britisk dokumentar om St. Thomas på vei

Dette er første gang det ekstraordinære livet til den avdøde norske musikeren blir dokumentert på et slikt detaljnivå, sier filmskaperne.

De to regissørene Richard Knights og Gary Reynolds har de siste fire årene jobbet med en dokumentar om den norske sangeren og låtskriveren St. Thomas.

Denne uken satte de i gang en Kickstarter-kampanje for å få inn de siste 5.000 britiske pundene de trenger for å ferdiggjøre dokumentaren, som forhåpentligvis vil se dagens lys i løpet av året.

— Frem til hans tragiske død i 2007, var Thomas Hansen en av de mest originale og smertelig ærlige stemmene i nyere norsk musikk, skriver de to filmskaperne i en pressemelding.

I forbindelse med kampanjen vil filmskaperne også gjøre noen av Hansens uutgitte låter tilgjengelig for fansen for første gang. Allerede nå kan Yesterdays Bread Is Still Fresh høres på filmens offisielle nettside.

Dokumentarfilmen, som har fått tittelen 'Burn The Place You Hide', er blitt filmet med enestående tilgang til uutgitte arkiver og intervjuer med musikere, venner og artistens nærmeste familie.

Se en trailer for dokumentarfilmen her:

ANNONCE