Nyhet

Mew gjør nye låter tilgjengelig gjennom app

Danskene slipper applikasjonen Sensory Spaces til iPhone og iPad allerede onsdag.

I vinter kunne Mew melde om at de sto på egne bein og skulle gi ut fremtidig materiale gjennom sitt eget selskap Evil Office. Tidligere har Columbia stått for distribusjonen utenfor Danmark.

– Vi vil finne den ultimate løsningen for oss, der vi selv finner forskjellige engasjerte samarbeidspartnere. Finner ildsjelene. Både når det kommer til distribusjon av platene våre, men også når det kommer til andre typer kreative samarbeid som involverer musikken vår. Det krever en større innsats fra vår side, men det betyr også at vi kan gå videre med idéene våre fortere. Vi skal ut og ta noen sjanser, sa vokalist Jonas Bjerre den gang.

Nå er det klart at bandets nye mobilapplikasjonen 'Sensory Spaces' blir sluppet onsdag 25. september, og med den følger også den nye låten Making Friends.


Mew har alltid handlet om å leke, om å snu opp ned på ting og utforske grensene i de musikalske opplevelsene. Det samme gjelder for 'Sensory Spaces', vi ønsker å gi fansen noe annerledes samtidig som de får en liten sniklytt på materialet som kommer, uttaler gitarist Bo Madsen i forbindelse med lanseringen.

Appen er utviklet i samarbeid med Bang & Olufsen og kan hentes gratis til iPhone og iPad fra og med onsdag ved å følge denne linken.

Bandet spiller også på Ja Ja Ja Festival i London om en drøy måned sammen med islandske múm, The Raveonettes og vår egen Truls. Les mer her.


ANNONCE