Nyhet

WiMP med streaming i CD-kvalitet

Musikktjenesten WiMP lanserte i dag sitt nye produkt WiMP HiFi, og lover "tapsfri CD-kvalitet".

Etter å ha vært på betatesting-stadiet i et drøyt halvår ble endelig WiMP HiFi lansert for offentligheten i dag. Dette nyeste tilskuddet i det stadig voksende streaming-tilbudet i Norge er en månedlig betalingstjeneste for audiofile feinschmeckere, og det er hittil tilgjengelig for mobilplattformene iOS og Android samt trådløs-HiFi-systemene Sonos og Bluesound. PC- og Mac-versjoner skal visstnok også være på vei.

"Vi er svært fornøyd med å være den første streamingtjenesten som tilbyr tapsfri lyd i CD-kvalitet i Norge" uttaler Andy Chen, administrerende direktør i WiMP. "Vi tror at hifi vil bli en standard i musikkstreaming framover på linje med HD for TV".

WiMP lanserte i dag også en ny redaksjonell feature-serie kalt High Fidelity, der målet er å overbevise musikkfans om å nyte hele album i ro og fred – og i topp lykvalitet. Dette vil kanskje være den beste måten å utforske WiMP HiFi på i første omgang, ettersom WiMP-brukerne neppe kan shuffle seg gjennom alle sine eksisterende spillelister i CD-kvalitet helt riktig enda. Låtkatalogen til WiMP HiFi dekker nemlig fortsatt kun to tredjedeler av WiMPs totale katalog.

WiMP er en norskutviklet strømmingstjeneste som ble startet som et samarbeid mellom Platekompaniet og software-selskapet Aspiro. Foruten Norge er tjenesten nå også tilgjengelig i Sverige, Danmark, Tyskland og Polen.

ANNONCE