Nyhet

The Fox fortsetter å klatre i Storbritannia

Denne uken er Ylvis inne på topp 20 på de offisielle salgslistene.

Tidligere denne måneden kunne vi melde om at Ylvis gjorde et småfint hopp på tjueto plasser opp til tjuefjerde plass på de britiske salgslistene med suksesslåten The Fox. Selv om det ikke er helt på amerikansk nivå, der brødreduoen holder stand med en sjetteplass på Billboard Hot 100 også denne uken, var dette den høyeste plasseringen til en norsk artist på den britiske singellisten siden Madcon's versjon av Beggin' og Ida Maria's I Like You So Much Better When You're Naked peaket som nummer 5 og 13 i august 2008.

Nå har The Fox altså fortsatt klatringen på den offisielle singellisten i Storbritannia, og befinner seg på topp 20 denne uken, med plass nummer 17. Dermed er bergenserne like foran artister som Eminem, Avicii og Ellie Goulding.

Lorde går derimot rett inn på en førsteplass på de britiske øyer med singelen Royals. GAFFA-skribent Silje Strømmen var i ekstase etter å ha hørt igjennom debutalbumet Pure Heroine, og ga full score i sin anmeldelse av den ferske skiven:

— Som låtskriver og vokalist fremstår Lorde som selvsikker, målrettet og ikke overraskende, wise beyond her years. Kombinert med en tilsynelatende enkel, men feilfri produksjon er Pure Heroine en av årets beste debutplater, konkluderte Strømmen.

ANNONCE