Nyhet

Stream POLIÇAs kommende andrealbum

Den nye skiva er oppkalt etter feministhelt og har Justin Vernon som gjest.

Etter sukssen med debutalbumet Give You The Ghost i 2012 er indie-electronicagjengen i POLIÇA tilbake med oppfølgeren Shulamith. Albumet slippes den 21. oktober, men allerede nå kan du streame det i sin helhet via SoundCloud.

POLIÇA ble grunnlagt av vokalist Channy Leaneagh og produsent Ryan Olson fra Minneapolis-kollektivet Gayngs. I dag består bandet også av Drew Christopherson, Ben Ivascu og Chris Bierden.

Det nye albumets navn er en hyllest til den kanadisk-amerikanske radikalfeministiske teoretikeren og aktivisten Shulamith Firestone, som døde i fjor. Leanagh forklarer:

– Hennes idéer og nedskrevne ord er enormt viktige for meg og hun er min muse og min mentor fra graven. Jeg vil at folk skal få vite om henne. I tillegg betyr "shulamith" fred, og det synes jeg er et bra ord å ha over døra si som band i noen år.

Shulamith blander POLIÇA elementer av R&B og dub inn i sin unike sound, og på et av sporene har de fått med Bon Ivers Justin Vernon som gjest. Musikken og tematikken oppsummerer Leanagh slik:

– Trommer. Bass. Synth. Meg, kvinner.

Den 23. januar kan du oppleve dette og mer live på Blå.

ANNONCE