Nyhet

Ny turné i 2014 for The Rolling Stones?

Ron Wood er optimist i forhold til de gamle rockernes fremtidige reiseplaner.

The Rolling Stones har det siste året spilt en rekke konserter for å markere de første femti årene som band. Sommeren ble avsluttet med headlinerkonsert på Glastonbury samt to utsolgte konserter i Hyde Park, London. I sommer kom et nytt konsertalbum, og Hyde Park-triumfen slippes både på DVD og BluRay i begynnelsen av neste måned.

Nå hinter gitarist Ron Wood frempå om flere turnédatoer i 2014 for de aldrende rockerne. I et intervju med den britiske tabloiden The Sun avslørte han nylig at bandet vil samles for en ny runde med turnévirksomhet allerede i februar neste år.

Han fortalte også at bandet var overveldet etter alle de positive reaksjonene som hadde kommet etter de gjennomførte konsertene i USA og Storbritannia, ifølge magasinet Uncut.


Tidligere i sommer gikk det rykter om at The Rolling Stones ville legge ut på en rundtur i Europa denne høsten, inkludert et stopp på Telenor Arena i Oslo. Slik gikk det altså ikke, men kanskje er det fremdeles håp for de som drømmer om å oppleve Mick Jagger & co på norsk jord igjen.

Bandet var sist innom Norge i 2006 og 2007 da de spilte konserter på Koengen i Bergen og Valle Hovin i Oslo i forbindelse med deres foreløpig siste studioalbum A Bigger Bang.

Sjekk ut traileren for konsertfilmen Sweet Summer Sun: Live at Hyde Park, som slippes 11. november, her:

ANNONCE