Nyhet

Ny musikkvideo fra Rasmus Seebach

Den danske favoritten er klar med video til førstesingelen 'Olivia'.

Rasmus Seebach solgte over 200.000 eksemplarer av sitt selvtitiulerte debutalbum tilbake i 2009, og har dermed et av de mest solgte album i Danmark i inneværende årtusen.

For to år siden kom oppfølgeren Mer' End Kærlighed, som mottok relativt lunken kritikk fra den danske GAFFA-redaktøren Ole Rosenstand Svidt uten at det la noen demper for den videre suksessen på danske hitlister.

— Var man en av dem som falt i svime over Seebachs debut, vil man også like Mer' End Kærlighed. Hvis man derimot får brekningsfornemmelser av ham kan man like godt gå i dekning med det samme. Jeg har et ben i hver leir, skrev den diplomatiske redaktøren og tildelte albumet tre stjerner.

Fredag 18. november er dansken ute med sitt tredje album, Ingen Kan Love Dig I Morgen, og førstesingelen Olivia har allerede gått sin seiersgang på danske radiokanaler den siste uken.

Musikkvideoen, som er regissert av Viktor Sloth og Martin Strandgaard, ble sluppet i helgen og har allerede blitt sett over 60.000 ganger på YouTube.

Sjekk ut videoen her:

ANNONCE