Nyhet

Hurts dropper Skandinavia

Den britiske duoen avlyser både i København, Oslo og Malmö grunnet uforutsette omstendigheter.

Theo Hutchcraft og Adam Anderson i den britiske duoen Hurts har sett seg nødt til å avlyse de planlagte konsertene i Skandinavia. De to skulle etter planen innta Rockefeller i Oslo 29. oktober, men ifølge arrangøren er konserten nå kansellert.

— På grunn av uforutsette omstendigheter har vi dessverre blitt tvunget til å avlyse våre planlagte opptredener i København, Oslo og Malmö. Alle våre resterende turnédatoer vil derimot gå som planlagt. Vi håper på å kunne returnere til skandinavia igjen om ikke så altfor lenge, uttaler Hurts i en pressemelding.

Skuffede konsertgjengere kan i midlertid få refundert billettene på utsalgsstedet.

Hurts fikk mye god kritikk da de debuterte med Happiness i 2010, og er i år aktuelle med oppfølgeren Exile. GAFFAs svenske skribent Kristofer Hadodo var ikke like fornøyd med duoens andrealbum i forhold til debuten, og endte kun opp med to stjerner da han anmeldte skiven i mars:

— De som forventer seg et skjerpet og elegant Hurts, møter heller noe som minner om en blek kopi av Muse i det innledende tittelsporet. Dessverre fortsetter det bare i en nedadgående spiral, mente Hadodo.

Les hele anmeldelsen her.

ANNONCE